HomeFeaturedFocusSe pregateste un Xiaomi Mi Max 3 Pro? Daca da, arata chiar...

Se pregateste un Xiaomi Mi Max 3 Pro? Daca da, arata chiar bine!

Xiaomi Mi Max 3

Au apărut câteva detalii despre un posibil Xiaomi Mi Max 3 Pro. Detalii care se vor luate direct de pe o pagină web oficială, dar care au ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul unui screenshot de o calitate destul de discutabilă. Însă cum nu prea iese fum fără foc, iar presupusul Xiaomi Mi Max 3 Pro se prezintă excelent din punctul de vedere al specificațiilor, m-am gândit să vă vorbesc despre el câteva minute. Cu atât mai mult cu cât producătorul chinez ne-a obișnuit cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, așa că sunt șanse să vedem un preț interesant în momentul în care Xiaomi Mi Max 3 Pro va avea parte de o lansare oficială.

Xiaomi Mi Max 3 Pro

Despre Xiaomi Mi Max 3 Pro se spune că va fi construit în jurul noului chipset Qualcomm Snapdragon 710, care va fi asortat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6,9 inchi, cu aspect alungit, margini subțiri și prevăzut cu un notch, pentru un look modern, de adevărat flagship contemporan.

Un acumulator cu o capacitate de 5400 mAh este o altă trăsătură care merită evidențiată, dar și ultima specificație tehnică pentru Xiaomi Mi Max 3 Pro pe care leak-ul respectiv a dezvăluit-o.

Așa cum spuneam, arată bine fizic, are specificații mai mult decât interesante și ar trebui să vină cu un preț atractiv. Singura condiție este să existe cu adevărat. Probabil că vom afla în scurt timp, în momentul în care producătorul chinez va anunța Xiaomi Mi Max 3 și când, probabil, Xiaomi Mi Max 3 Pro va vedea și el lumina zilei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep