HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 6 si Redmi 6A prezentate oficial

Xiaomi Redmi 6 si Redmi 6A prezentate oficial

Xiaomi Redmi 6

O veste importantă pentru fanii Xiaomi atenți cu bugetul investit într-un smartphone. Xiaomi Redmi 6 și Redmi 6A au fost anunțate oficial și propun un raport preț/specificații extrem de atractiv, așa cum face de obicei producătorul chinez. Asta în condițiile în care prețul de vânzare este și destul de mic. Dar mai bine să le analizăm pe rând în încercarea de a argumenta afirmațiile de mai sus.

Xiaomi Redmi 6 este construit în jurul unui display de 5,45 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), cu aspect alungit, modern. În spatele ecranului avem un chipset MediaTek Helio P22, cu procesor octa-core de 2,0 GHz. La nivel de memorii avem două variante de Xiaomi Redmi 6: una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Xiaomi Redmi 6

Pe spate Xiaomi Redmi 6 are un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, dar și cititorul de amprentă digitală. În față avem o cameră foto de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, iar la nivel de software se distinge interfața MIUI 10, care vine cu o grămadă de funcții AI, inclusiv pe zona de fotografie.

Xiaomi Redmi 6A păstrează același aspect fizic și același display, dar umblă la specificații. Procesorul este acum un MediaTek Helio A22, memoria RAM este de 2 GB, capacitatea internă de stocare este de 16 GB. Nu mai avem un sistem dual camera, ci doar un singur senzor, de 13 megapixeli, se păstrează aceeași cameră foto frontală, același acumulator și aceeași interfață MIUI 10 cu funcțiile sale AI. Dar dispare senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Xiaomi Redmi 6A

Ambele telefoane vor fi puse în vânzare încă de săptămâna aceasta, în primă fază în China, dar vor fi disponibile și pe alte piețe, inclusiv în Europa. Xiaomi Redmi 6 are un preț de vânzare de aproximativ 155 dolari pentru versiunea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă (125 dolari pentru varianta cu 3 GB de RAM și 32 GB ROM), iar Xiaomi Redmi 6A se va vinde cu aproximativ 95 dolari. Așa cum spuneam, prețuri extrem de atractive.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep