HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 6X anuntat oficial, pret si specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi 6X anuntat oficial, pret si specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi 6X

După o lungă perioadă de leak-uri și zvonuri, Xiaomi Mi 6X a fost în sfârșit anunțat oficial. S-a făcut astfel lumină asupra lungii liste de specificații tehnice ale acestui terminal. Și putem să afirmăm acum, fără umbră de îndoială, că bunul obicei cu care producătorul chinez și-a obișnuit fanii se păstrează. Avem din nou, și în cazul lui Xiaomi Mi 6X, un raport preț/specificații extrem de atractiv.

Terminalul pune destul de puternic accentul pe abilitățile foto. În partea din spate este echipat cu un sistem dual camera, compus dintr-un senzor Sony IMX486 de 12 megapixeli (f/1.75, 1.25 μm) și unul Sony IMX376 de 20 megapixeli. Acesta din urmă echipează și camera foto frontală, semn că nu au fost uitați nici amatorii de selfie-uri. Și oferă și suport pentru Face Unlock. Ambele camere de pe Xiaomi Mi 6X vin cu mai multe funcții AI pentru fotografii cât mai reușite.

Xiaomi Mi 6X

La nivel de chipset, oarecum în mod surprinzător, Xiaomi Mi 6X este echipat cu un Snapdragon 660 (procesor octa-core, până la 2,2 GHz, Kryo). În funcție de memorii, avem trei variante. Una cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, una cu 6 GB de RAM și 64 GB ROM și una de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display LCD de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 18:9, rezoluție 2160 x 1080 pixeli), căruia îi lipsește notch-ul atât de popular în ultima vreme.

Mai avem un Android 8.1 Oreo (se pare că foarte curat, fără interfață proprie Xiaomi), un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator cu o capacitate de 3010 mAh, un conector USB Type-C și o gamă de cinci culori (Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blue și Black).

Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X, care se pare că se va numi la nivel global Xiaomi Mi A2, va avea un preț de vânzare de aproximativ 210 euro (probabil pentru versiunea de bază). Prea multe detalii comerciale nu au fost făcute publice.

via Android Central

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep