HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Pad 4 listata oficial, o tableta Android cu pret foarte...

Xiaomi Mi Pad 4 listata oficial, o tableta Android cu pret foarte interesant

Xiaomi Mi Pad 4

Chiar dacă piața tabletelor nu mai este foarte activă, lansarea oficială a lui Xiaomi Mi Pad 4 mi-a atras atenția. Avem de-a face cu un produs care propune un raport preț/specificații foarte atractiv, așa cum ne-a obișnuit Xiaomi mai ales pe piața de smartphone (și este foarte bine că nu renunță la acest obicei nici pe alte segmente de dispozitive). Pare genul de produs care i-a lipsit industriei de tablete pentru a o scoate din letargie, cu preț bun și configurație care să inspire încredere.

Evident, este nevoie și de o disponibilitate cât mai mare din punct de vedere geografic, dar acesta este un aspect la care compania chineză lucrează intens, astfel că nu cred că un utilizatori care își va dori cu adevărat un Xiaomi Mi Pad 4 va avea probleme în a-l accesa.

Xiaomi Mi Pad 4 este construită în jurul unui display de 8 inchi și rezoluție WUXGA (1920 x 1200 pixeli, aspect 16:10), în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 660 (procesor octa-core de 2,2 GHz). La nivel de memorii se disting două variante. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate de stocare de 64 GB.

Xiaomi Mi Pad 4

O cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală cu senzor de 5 megapixeli ne arată că nu au fost ignorate nici abilitățile foto ale lui Xiaomi Mi Pad 4, deși acestea nu sunt așa de importante în segmentul tabletelor.

Un acumulator de 6600 mAh, un Android 8.1 Oreo cu interfață MIUI peste el, un conector USB Type-C, un slot pentru SIM (LTE) sau funcția Face Unlock sunt restul caracteristicilor care merită evidențiate atunci când vorbim despre Xiaomi Mi Pad 4.

Prețul este, așa cum spuneam, foarte atractiv. Varianta cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă, fără slot SIM costă doar 170 dolari.  Cea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă are un preț care ajunge la aproximativ 225 dolari. Evident, versiunile care au și slot SIM duc prețurile mai sus, cu aproximativ 25 dolari.

Xiaomi Mi Pad 4

Am fost de părere că o tabletă (de preferat Android) este un dispozitiv necesar într-o gospodărie. Iar produse precum Xiaomi Mi Pad 4 îmi întăresc această convingere.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep