HomeFeaturedFocusAm fost reconfirmat Windows Insider MVP pentru inca un an

Am fost reconfirmat Windows Insider MVP pentru inca un an

Windows Insider MVP
Windows Insider MVP: titlu ce se acorda de către Microsoft celor cu activitate remarcabilă în promovarea și susținerea Windows.

Ieri am primit de la Microsoft email-ul prin care sunt reconfirmat cu titlul de Windows Insider MVP pentru activitatea mea din zona Windows vizavi de contribuțiile pentru comunitate, prezentări tehnice și support. Am început în 2015 ca Windows Phone MVP pentru ca apoi, odată cu schimbarea programului să ajung Windows Insider MVP.

”Titlul de MVP se acordă de către Microsoft pe diferite piețe, ca urmare a activității deosebite depuse pe o anumită tehnologie și este o recunoaștere a faptului că persoana devenită MVP are cunoștințele necesare pentru a fi recunoscut drept un profesionist și că are o contribuție activă în comunitatea respectivă.”

Vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au ajutat să intru în acest program și vouă, celor care ne citiți zilnic și faceți ca MOBZINE să crească și să fie o sursă de informații pentru pasionații de Windows și gadget-uri (alături de digitalcitizen și de fostul Windows fara limite al lui Cosmin).

Voi continua să depun efort în acest domeniu și să vă țin la curent cu noutățile din zona Windows și cu puțin noroc, să reîncepem odiseea Microsoft în lumea dispozitivelor mobile cu proiectul Andromeda și Windows 10.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep