HomeFeaturedFocusVivo V9 6GB lansat oficial, configuratie interesanta la pret atractiv

Vivo V9 6GB lansat oficial, configuratie interesanta la pret atractiv

Vivo V9 6GB

Așa cum numele său lasă să se înțeleagă, Vivo V9 6GB este un Vivo V9 care duce memoria RAM de la 4 GB la 6 GB. Numai că nu este singura diferență, ci apar și alte upgrade-uri (dar și reduceri) ale specificațiilor tehnice. Așa că la final, avem o configurație destul de vioaie, cu un preț care pune pe gânduri utilizatorul aflat în căutarea unui smartphone. E drept, nu utilizatorul occidental, care are de trecut prin filtrul magazinelor online din China care fac livrări și în țările occidentale, dacă vrea cu adevărat să acceseze acest terminal.

E drept că din punct de vedere fizic Vivo V9 6GB arată exact ca fratele său, însă la nivel de configurație, apar și alte modificări. Noul smartphone al producătorului chinez este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660 (Vivo V9 avea Snapdragon 626).

Vivo V9 6GB

De asemenea, sistemul dual camera de pe spate este acum compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar camera foto frontală este de 12 megapixeli. Un pas destul de mare în spate față de ceea ce propunea Vivo V9 (16 MP + 5 MP, respectiv 24 MP).

Cam acestea sunt diferențele dintre cele două telefoane smart, diferențe care pun utilizatorul destul de serios pe gânduri. Alegerea nu pare să fie foarte ușoară.

Vivo V9 6GB este disponibil pe piețele asiatice la un preț de aproximativ 300 dolari.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep