HomeMobileAndroidPixel 3 va avea totusi incarcare wireless, prin Pixel Stand. cu suport...

Pixel 3 va avea totusi incarcare wireless, prin Pixel Stand. cu suport Google Assistant

Pixel StandAșa cum vă spuneam, se pare că până la urmă seria Google Pixel 3 va avea suport pentru încărcare wireless și dock-ul se va numi Pixel Stand, cel puțin așa putem deduce din detaliile extrase din pachetul Google 8.14 apk, cea mai recentă variantă din luna iunie. Aici se fac referiri la dispozitive de încărcare wireless, numite ”dreamliner”. Serviciul în cauză este similar cu Now Playing sau Active Edge services pentru Pixel 2 și este prezent înc el mai recent build Android P.

Tot pe baza analizei datelor oferite de serviciu este posibil ca gradul de încărcare să poată fi prezentat pe widget-ul At a Glance și poate chiar pe lock screen și always-on.

Pixel Stand va beneficia de opțiuni Google Assistant și va putea să răspundă la întrebările clasice adresate asistentului virtual, oferind informații personale, starea calendarului etc.

<string name=”trusted_dock_action_text”>I Agree</string>

<string name=”trusted_dock_cancel_text”>No thanks</string>

<string name=”trusted_dock_message”>Your Assistant can use your personal info to make suggestions, answer questions, and take actions for you when your phone is locked and on your Pixel Stand</string>

<string name=”trusted_dock_title”>Get personalized help when your phone is on your Pixel Stand</string>

Informația nu cred că miră pe nimeni, standardul de încărcare wireless e deja prezent la majoritatea flagship-urilor și e normal ca și Google să meargă în direcția asta. Interesantă este ideea de transformare a lui într-un Google Assistant, chestie care ar putea justifica un interes mai mare și chiar un preț mai mare.

Rămâne de văzut cum o să arate în realitate și cât de util o să fie, mai ales atunci când va fi privit prin prisma prețului.

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep