HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Huawei Honor Note 10

Cateva detalii despre Huawei Honor Note 10

Honor Note 10

Se pare că unul dintre viitoarele terminale pe care le vor lansa cei de la Huawei este modelul Honor Note 10. Un telefon despre care au ieșit la iveală câteva detalii tehnice. Nu multe, dar cât să ne facem o idee despre ce își propune acest dispozitiv. Desigur, până la informații din surse ceva mai serioase, este bine să nu ne înfierbântăm prea tare.

Chiar și așa însă, unele zvonuri spun că Honor Note 10 va fi construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,9 inchi (panel-uri pe care producătorul chinez le-a comandat de la Samsung Display). Că va avea sau nu notch, nu se știe încă, dar diagonala ne spune că vom avea un telefon destul de mare, care își va respecta Note-ul din denumire.

Lângă acest display vom avea, cel mai probabil, un chipset proprietar Kirin 970. Sunt cam singurele detalii care se cunosc până acum despre Honor Note 10, însă, pe măsură ce ne vom apropia de momentul anunțului oficial, sunt convins că vor ieși la iveală și alte specificații tehnice despre acest telefon.

Cred că acum, când Huawei s-a poziționat destul de bine în lupta sa cu Samsung, Apple și alți producători de smartphone, mai ales pe segmentul high-end, va începe să atace și zona de phablet-uri, acolo unde Galaxy Note nu prea s-a lovit de competitori serioși. Încet-încet, acest lucru cred că este pe cale să se schimbe.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep