HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy On6 prezentat oficial

Samsung Galaxy On6 prezentat oficial

Samsung Galaxy On6

Producătorul coreean lansează oficial Samsung Galaxy On6 și aglomerează și mai mult segmentul mid-range în partea sa de jos, acolo unde este destul de activ. E drept, Galaxy On6 se lansează în Asia, pe piața din India cel puțin în primă fază, însă experiența generațiilor anterioare ne arată că au reușit până la urmă să își facă loc și pe piețele occidentale, chiar și sub același nume.

Samsung Galaxy On6

Samsung Galaxy On6 propune un look modern, cu display alungit, proporție 18,5:9. Are un ecran Super AMOLED de 5,6 inchi și rezoluție 1480 x 720 pixeli, în spatele căruia lucrează o combinație de chipset proprietar Exynos 7870 cu o memorie RAM de 4 GB.

O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele terminalului, un sistem de operare Android 8.1 Oreo cu Samsung Experience peste el și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh completează configurația lui Samsung Galaxy On6.

Deocamdată telefonul se vinde doar în India, în versiuni albastră sau neagră, la un preț de aproximativ 180 euro.

via Flipkart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep