HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Samsung Galaxy Note9

Cateva detalii despre Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9

Se pare că 9 august este data lansării oficiale pentru Samsung Galaxy Note9. Și cum timpul se scurge destul de repede și nu prea mai este mult până atunci, este normal ca informațiile despre viitorul flagship al producătorului coreean să se întețească. Se știe deja și care vor fi principalele specificații tehnice ale acestui smartphone, dar și cam cum va arăta el. Au apărut primele imagini de presă cu terminalul, așa că prea mult loc de surprize nu prea a mai rămas.

Samsung Galaxy Note9

La nivel de design nu vom avea schimbări majore, nu există modificări revoluționare. Și la Samsung Galaxy Note9 se întâmplă cam ca la familia Galaxy S, unde S9 nu a modificat prea mult designul lui Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note9

În ceea ce privește configurația lui Samsung Galaxy Note9, aceasta va fi construită pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 sau Exynos 9810, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64, 128 sau 256 GB. Toate ascunse în spatele unui display de tip Infinity, cu margini laterale curbate și extrem de subțiri, de 6,4 inchi și rezoluție QHD+, 2960 x 1440 pixeli (aspect 18,5:9), protejat cu Gorilla Glass 5. Nu, nu va exista un notch la Samsung Galaxy Note9, acesta rămâne tributar designului clasic pe care flagship-urile Samsung le-au avut anul acesta. Cine știe, poate la anul.

Pe spatele lui Samsung Galaxy Note9 vom avea senzorul pentru citirea amprentei, alături de un sistem dual-camera compus din doi senzori de câte 12 megapixeli fiecare, capabil de zoom optic 2x. Camera foto frontală va fi de 8 megapixeli. Un sistem de operare Android 8.1 Oreo, un acumulator cu o capacitate de 3850 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, precum și suportul pentru încărcare wireless, compatibilitatea cu Samsung DeX, scannerul de iris și, evident, S Pen-ul inclus sunt restul specificațiilor care merită amintite.

Samsung Galaxy Note9

Așa cum spuneam, nu prea mai rămâne loc de surprize atunci când Samsung Galaxy Note9 va vedea lumina zilei. Poate doar din punct de vedere comercial, însă mă aștept ca și aici cei de la Samsung să fie destul de consecvenți cu politica lor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep