HomeFeaturedFocusOppo A3s trece pe la TENAA, specificatii tehnice complete

Oppo A3s trece pe la TENAA, specificatii tehnice complete

Oppo A3s

Oppo A3s a făcut vizita obligatorie pe la TENAA, în vederea certificării în scopul vânzării pe piața din China. Și, ca de obicei, această vizită s-a lăsat cu dezvăluiri legate de configurația terminalului, care a ajuns în atenția opiniei publice. De fapt, se știu cam toate detaliile tehnice legate de viitorul terminal, așa că nu prea mai este loc de surprize. Vedem cum Oppo aglomerează puțin segmentul mid-range, acolo unde mai avea chiar el câteva apariții.

Oppo A3s va propune un aspect modern, cu display alungit prevăzut cu notch în partea de sus. Tot în categoria trăsăturilor contemporane putem include și sistemul dual camera de pe spatele terminalului.

Oppo A3s se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 450 (procesor octa-core), care este ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Cel mai probabil, capacitatea de stocare va fi de 128 GB, la fel ca la Oppo A3. Este singura specificație tehnică despre care nu se cunosc detalii. Ecranul are o diagonală de 6,2 inchi și o rezoluție de 1520 x 720 pixeli. Așa cum spuneam, este prevăzut cu un notch.

În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Oppo A3s, pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Ea va ține loc de senzor de amprentă, prin funcția de Face Unlock pe care o suportă.

Un acumulator de 4230 mAh, un Android 8.1 Oreo și abilitățile dual-SIM sunt restul detaliilor care merită amintite atunci când vorbim despre Oppo A3s. Nu se cunosc informații comerciale, așa că Oppo ar putea să ne surprindă oricând cu o apariție oficială.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep