HomeFeaturedFocusiOS 11.3.1 si versiunile mai vechi pot sa fie deblocate cu jailbreak-ul...

iOS 11.3.1 si versiunile mai vechi pot sa fie deblocate cu jailbreak-ul Electra

electra-jailbreak-ios-11-610x331Cu ceva vreme în urmă vă spuneam că jailbeak-ul iOS 11.3.1 prin Electra e aproape gata și că lansarea sa este iminentă. Azi vin să vă anunț că dacă sunteți doritori să vă deblocați aparatul iOS o puteți face cu cea mai nouă versiune Electra, disponibilă pentru aparatele ce folosesc iOS 11.3.1, iOS 11.3, iOS 11.2 și iOS 11.2.x.

După cum probabil știți, jailbreak-ul este operația prin care se exploatează vulnerabilități în sistemul de operare pentru a se obține accesul cu contul de administrator și în felul acesta să se ocolească limitările puse de producător și să se instaleze aplicații terțe, din afara Apple Store. Principalul motiv pentru care ați vrea să faceți asta este acela că puteți beneficia de de tweak-uri insteresante la nivelul interfeței grafice și extinderea funcționalității plus posibilitatea de instalare de aplicații nesemnate. De obicei utilizatorii pro preferă să apeleze la jailbreak pentru a extinde modul în care își folosesc aparatele și care înțeleg riscurile la care se expun făcând acest lucru.

Noua versiune Electra permite jailbreak-ul pentru iOS 11.3.1, iOS 11.3, iOS 11.2, iOS 11.2.1, iOS 11.2.2, iOS 11.2.5 sau iOS 11.2.6 și pentru a obține asta e nevoie de:

  • Orice aparat iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 11.2- iOS 11.3.1
  • Cea mai recentă versiune iTunes
  • Aplicația Cydia Impactor for Mac or PC
  • cablu USB
  • Un computer cu iTunes (Mac sau Windows)
  • Un ID Apple developer
  • Pachetul Electra1131 IPA
  • Și Electra jailbreak de aici

Trebuie să urmați un proces în mai multe etape care s-ar putea să nu fie chiar accesibil tuturor. Dacă sunteți tentați să încercați, nu uitați să vă faceți o copie de siguranță a datelor de pe aparat folosind iTunes backup.

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep