HomeFeaturedFocusTrei reclame despre World Cup filmate cu iPhone-ul in seria Shot on...

Trei reclame despre World Cup filmate cu iPhone-ul in seria Shot on iPhone. Cum vi se par?

Shot on iPhone
Shot on iPhone: un set de materiale filmate cu iPhone-ul prin care Apple pune în valoare calitatea camerei video de pe propriile smartphone-uri și încurajează tinerii pasionați să creeze conținut video de calitate.

Îmi place foarte mult seria de materiale video ”Shot on iPhone” realizată de Apple, nu doar pentru că pune în valoare calitatea camerei foto de pe dispozitivele Apple cât mai ales pentru mesajele transmise.

Cu ocazia World Cup 2018 Apple a realizat mai multe astfel de materiale video pe care le-a încărcat pe contul dedicat de pe YouTube. Cele mai recente trei au fost filmate în Australia, Japonia și Insulele Berlengas (lângă Portugalia).

Primul, ”The Heart of Australia” prezintă niște băștinașe jucând fotbal – încearcă un sport nou și caută să găsească o nouă identitate, păstrându-și totuși rădăcinile.

Al doilea, ”The Wa of Soccer” ne arată niște călugări din Japonia jucând fotbal în orașul Yatsushiro din Kumamoto – ideea de comunicare cu cu comunitatea pentru a păstra armonia.

Și nu în ultimul rând, unde două echipe Portugalia merg în Insulele Berlengas să joace o partidă pe un teren neutru pentru că nu au vrut să folosească terenul niciuneia:

După cum am spus deja, toate materialele din seria ”Shot on iPhone” sunt filmate cu iPhone-uri, dar nu se specifică exact modelul. Seria a pornit cu modelul 6, s-a trecut la 6s, 7 și 8, iar de curând s-a folosit și iPhone X.

Cum vi se par filmările?

via MR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep