HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto Baseus Robot Clip

RECOMANDARE: suport auto Baseus Robot Clip

suport auto Baseus Robot Clip

Este perioada vacanțelor, așa că mi-am propus să vă prezint cât mai multe variante de suporți auto pentru smartphone sau chiar tabletă. Drumurile lungi cer un acces cât mai rapid și ușor la telefon, mai ales în eventualitatea, tot mai frecventă, în care telefonul folosește și pentru navigație.

Un astfel de scenariu am întâlnit și eu în concediul din care tocmai m-am întors și în care m-am bazat în totalitate pe un suport auto Baseus Robot Clip. Ca de obicei atunci când vorbim despre accesorii pentru dispozitivele mobile, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care ne-au livrat mai multe astfel de produse.

suport auto Baseus Robot Clip

Deocamdată, așa cum spuneam, ne oprim asupra unui suport auto Baseus Robot Clip, un produs care vine în mai multe variante de culori, pentru toate gusturile. Am folosit versiunea din plastic alb, care contrastează destul de puternic cu bordul oricărui autovehicul. Este un suport auto care se prinde în grila de ventilație, caracterizat prin faptul că are un mecanism care permite utilizarea sa cu o singură mână.

Prinderea de grilă este extrem de solidă, se adaptează chiar și aerisirilor mai groase, de genul celor din Dacia Logan și permite rotirea telefonului astfel încât să se obțină unghiul dorit. Odată obținută poziția dorită, se blochează suportul în această poziție printr-o piuliță de torsiune.

suport auto Baseus Robot Clip

suport auto Baseus Robot Clip

Și partea care prinde telefonul este bine realizată și integrează un mecanism care permite folosirea cu o singură mână. Practic, în momentul în care plasezi telefonul în suport, un mic buton declanșează pârghiile care prind dispozitivul. Am folosit un telefon cu tot cu husă de protecție, și nu am avut nici cea mai mică problemă. Prinderea este solidă, ajutată și de marginile cauciucate ale suportului, iar telefonul este foarte bine fixat în suport.

suport auto Baseus Robot Clip

Baseus Robot Clip este doar o recomandare de suport auto. Pe siteul MobileDirect veți găsi mult mai multe opțiuni, dar și accesorii și huse de protecție pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep