HomeFeaturedFocusVivo Z1i anuntat oficial, smartphone cu aspect modern si pret bun

Vivo Z1i anuntat oficial, smartphone cu aspect modern si pret bun

Vivo Z1i

Am fost întotdeauna de părere că Vivo sau Oppo pun accentul pe aspectul fizic. Iar Vivo Z1i cel proaspăt anunțat oficial confirmă această teorie cum că cei doi producători de smartphone au reușit să se ridice în topul global. Materiale de calitate, finisaje atent lucrate și mici inovații la nivel de design, acestea au fost în ultimul timp trăsături clare ale oricărei noi apariții venite de la Vivo.

Vivo Z1i

Modelul Vivo Z1i propune un display de 6,26 inchi, cu margini extrem de subțiri, inclusiv în partea de jos și cu un notch în partea de sus (rezoluție 2280 x 1080 pixeli). Din punct de vedere hardware, terminalul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Un plus mare la nivel de stocare, ce se poate extinde chiar mai mult prin microSD (slot dual-SIM hibrid). Cu încă 256 GB.

Pe partea din spate, Vivo Z1i are un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, dar și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 16 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3260 mAh, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața Vivo (FunTouch OS) peste el.

Vivo Z1i este deja disponibil în China, țara natală, la un preț de aproximativ 285 dolari (245 euro), dar și pe magazinul online oficial, care livrează și în Europa. Are și o versiune de culoare roșie, care chiar arată bine. Dacă vă face cu ochiul, se poate accesa, chiar dacă ceva mai greu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep