HomeFeaturedFocusVivo Z10 listat oficial, smartphone cu specificatii decente

Vivo Z10 listat oficial, smartphone cu specificatii decente

Vivo Z10

Vivo Z10 este un mid-range (unul din partea de jos a acestei categorii), care pare destinat cel puțin în primă fază piețelor asiatice. Pare să pună accentul pe zona de fotografie și propune un look modern, cu display alungit (aspect 18:9) și margini laterale destul de subțiri, fără însă a emite pretenții prea mari nici măcar din perspectiva construcției. Nu are notch și nici carcasă din sticlă.

Practic, Vivo Z10 vine echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 450 asortat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, însă se laudă că prin intermediul tehnologiei UltraHD poate face fotografii de 64 megapixeli. Marketing curat! Camera frontală are 24 megapixeli și știe Face Unlock.

Acumulatorul are o capacitate de 3225 mAh și, în mod oarecum surprinzător, Vivo Z10 este echipat cu Android Nougat. Pe partea din spate este prevăzut cu un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Din punct de vedere comercial, așa cum spuneam, deocamdată sunt planuri pentru piețele asiatice. Nu se cunosc detalii legate de prețul lui Vivo Z10 și nici despre disponibilitatea pe piețe ceva mai occidentale.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep