HomeMobileAndroidVideo: cum arata Fortnite pe Android

Video: cum arata Fortnite pe Android

Fortnite pe Android
Fortnite pe Android vine în seara asta, exclusiv pentru Samsung Galaxy Note 9.

Suntem la câteva ore distanță de lansarea lui Galaxy Note 9 și odată cu el și prezentarea primei versiuni Fortnite de Android, ce inițial va fi distribuit exclusiv pe noul flagship Samsung. APK-ul nu este încă prezent în Play Store și probabil nici nu va fi, producătorii optând pentru varianta de download direct de pe propriile server-e, fiind printre primii care decid să nu mai depindă de Google pentru distribuirea aplicațiilor.

Chiar dacă inițial Fortnite va fi disponibil pe Android doar pe Samsung Galaxy Note 9 (și pentru că deja cei invitați la evenimentul de lansare de la New York au aparatele și se joacă cu ele, pregâtind laudele, fanii au reușit să treacă de protecții și să pună Fortnite de Android și pe altceva. Dar nu orice, ci pe Samsung Galaxy S9+, iar succesul aparține entuziaștilor de pe XDA Developers.

Fortnite pe Android arată cam așa:

Fain, nu?

Jocul este rulat la calitatea ”Epic” însă pentru a funcționa a fost nevoie și de niște tweak-uri via Samsung Game Tuner pentru creșterea rezoluției și a performanței. Rezultatul este că funcționează perfect pe Samsung Galaxy S9+.

Asta ne face să sperăm că și pe flagship-urile cu Snapdragon 845 (HTC U12+, Sony Xperia XZ2, LG G7 ThinQ) va funcționa la fel de bine.

Rămâne să vedem când aplicația va fi disponibilă oficial și pe alte aparate (probabil câteva luni, până trece exclusivitatea cumpărată de Samsung).

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep