HomeFeaturedFocusBlackBerry KEY2 LE prezentat oficial

BlackBerry KEY2 LE prezentat oficial

BlackBerry KEY2 LE

Compania canadiană nu renunță la luptă și anunță oficial modelul BlackBerry KEY2 LE. Este un model ceva mai ieftin de BlackBerry KEY2, care păstrează toate caracteristicile specifice BlackBerry, acele trăsături care încă mai coagulează un grup de fani ai acestui brand.

BlackBerry KEY2 LE este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 636, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare ce poate fi de 32 GB sau de 64 GB.

BlackBerry KEY2 LE

Pentru că din punct de vedere fizic cele două telefoane sunt aproape identice, s-a păstrat același display de 4,5 inchi și aspect 3:2. Chiar și rezoluția a rămas neatinsă, la 1620 x 1080 pixeli.

Sistemul dual camera de pe spatele lui BlackBerry KEY2 LE este acum compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera frontală este de 8 megapixeli, sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo, senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în tasta space de pe tastatura fizică. Acumulatorul are o capacitate mai mică, de doar 3000 mAh.

Așa cum spuneam mai sus, BlackBerry KEY2 LE este aproape identic din punct de vedere fizic cu fratele său mai scump. Totuși ceva transformări a suferit, pentru a veni cu un preț mai mic. Rama metalică a fost înlocuită cu un plastic mai ieftin, însă fanii BlackBerry ar trebui să fie mulțumiți. Acest lucru atrage după sine o gamă mai variată de culori.

La nivel de detalii comerciale nu s-au vehiculat date de apariție pe rafturile magazinelor, însă s-a specificat clar că BlackBerry KEY2 LE va fi disponibil la nivel global, inclusiv în Europa, că aici este interesul nostru. Versiunea cu 32 GB va avea un preț de vânzare de 399 euro, iar cea cu memorie internă de 64 GB se va vinde cu 429 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep