HomeFeaturedFocusZTE Axon 9 Pro prezentat oficial, propunere de flagship de la ZTE

ZTE Axon 9 Pro prezentat oficial, propunere de flagship de la ZTE

ZTE Axon 9 Pro

ZTE Axon 9 Pro este noul flagship al producătorului chinez și, spun unele voci din piața de smartphone, este un vârf de gamă cu un raport preț/specificații destul de atractiv. Nu pot să spun că am dat pe spate, dar îmi place cum se prezintă, cel puțin pe hârtie, acest dispozitiv. Atât ca specificații tehnice, dar și ca aspect fizic.

Așa cum îi stă bine unui flagship, ZTE Axon 9 Pro este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display AMOLED de 6,21 inchi, cu rezoluție 2248 x 1080 pixeli (aspect 18,7:9), prevăzut cu notch în partea de sus și cu margini foarte înguste. Telefonul are sticlă pe spate și este certificat IP68.

ZTE Axon 9 Pro

La nivel de abilități foto, ZTE Axon 9 Pro se bazează în partea din spate pe un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 20 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 20 megapixeli și știe și recunoaștere facială. Oarecum tot în zona de feature-uri ceva mai speciale o să amintesc și difuzoarele stereo cu suport pentru Dolby Atmos sau abilitățile HDR10 ale ecranului.

Acumulatorul lui ZTE Axon 9 Pro are o capacitate de 4000 mAh și, evident, știe încărcare rapidă, dar este capabil și de încărcare wireless. Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo stock, ceea ce îi asigură lui ZTE Axon 9 Pro o mare bilă albă din partea mea.

Telefonul va fi disponibil începând de luna viitoare, inclusiv pe piețele europene. Germania va fi printre primele țări care îl va primi, la un preț de 650 euro. Daca este sau nu atractiv acest preț, vă las pe voi să decideți.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep