HomeFeaturedFocusLenovo ThinkPad P1 si ThinkPad P72, statii grafice noi cu putere mare...

Lenovo ThinkPad P1 si ThinkPad P72, statii grafice noi cu putere mare de calcul

ThinkPad P1 si ThinkPad P72

Chiar dacă stațiile mobile nu sunt încă acceptate la scară largă în zona de proiectare, acestea încep să câștige încet teren și adepți și în acest segment profesional. Până la urmă este nevoie de putere de calcul și asta oferă cele două produse proaspăt lansate de compania chineză, modelele ThinkPad P1 si ThinkPad P72.

Lenovo își extinde portofoliul de stații grafice mobile prin lansarea ThinkPad P1. Cea mai subțire și ușoară stație grafică mobilă din portofoliul Lenovo, ThinkPad P1 oferă utilizatorilor o experiență premium, atât în ceea ce privește aspectul, cât și construcția și componentele hardware superioare. Cu un touchpad negru, de sticlă, tastatură fără cusur și o carcasă premium, ThinkPad P1 oferă design-ul de ultimă generație așteptat de utilizatori.

Certificat pentru principalele aplicații ISV, ThinkPad P1 dispune de procesoare de generația a 8-a Intel Xeon și Core, inclusiv suport pentru Core i9 CPU, memorie ECC și viteze de până la 4.6 GHz. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, și de performanță sporită datorită celor mai noi plăci grafice profesionale NVIDIA Quadro P1000 și P2000. În plus față de perfomanța grafică și de procesare, această stație grafică mobilă oferă un ecran tactil 4K UHD de 15 inchi, acoperind 100% din spectrul de culoare Adobe, cameră cu infraroșu, capacitate de stocare de 4TB a unui SSD M.2 PCle și 64GB memorie RAM pe 2667 MHz.

Citiți mai multe detalii pe CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep