HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Realme 2

FOTO: cum arata Realme 2

Realme 2

O fotografie de presă cu Realme 2 de la Oppo a ieșit la iveală pe site-ul oficial al companiei. Evident, a fost ștearsă în foarte scurt timp, probabil că au realizat greșeala, însă ochiul atent al opiniei publice interesate de piața de smartphone a surprins momentul și a salvat poza, astfel că putem și noi să vedem cum se va prezenta viitorul terminal în momentul în care va fi anunțat oficial.

Realme 2

Nu există prea multe informații tehnice despre viitorul Realme 2 (și cele care există sunt mai mult la nivel de speculații), însă fotografia lasă la vedere un aspect modern, cu ecran cu notch în partea de sus și cu margini foarte subțiri, iar pe spate, în același model grafic ca la prima generație, vedem un sistem dual camera și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Speculațiile despre Realme 2, că tot am făcut referire la ele, merg spre o combinație de chipset MediaTek MT6771 Helio P60, cu un display de 6,23 inchi și 2280 x 1080 pixeli și un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Precum și un preț sub 280 dolari, ceea ce ar fi de-a dreptul frumos pentru un terminal cu aspect atât de plăcut.

Prefer să așteptăm totuși mai multe detalii despre Realme 2 înainte să ne entuziasmăm prea tare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep