HomeFeaturedFocusMotorola P30 prezentat oficial, telefon cu aspect modern si pret bun

Motorola P30 prezentat oficial, telefon cu aspect modern si pret bun

Motorola P30

Motorola P30 a văzut lumina zilei în mod oficial și vine cu câteva aspecte inedite pentru producătorul chinez. P30 adoptă un design cu notch în partea de sus a ecranului, care acum propune un aspect 19:9 (cred că este o premieră pentru Motorola). Este de asemenea unul dintre puținele modele de Motorola care se lansează pe piața din China și despre care nu se știe încă dacă va ieși și pe piețele occidentale. Eu sper să se întâmple acest lucru, pentru că telefonul arată bine și propune un preț competitiv

Motorola P30 este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 636 (procesor octa-core de până la 1,8 GHz) cu o memorie RAM de 6 GB. Ambele ascunse în spatele unui ecran IPS de 6,2 inchi (rezoluție 2240 x 1080 pixeli), prevăzut cu notch în partea de sus și cu margini foarte subțiri inclusiv în partea de jos. De altfel, cârcotașii acuză Motorola că s-a inspirat foarte mult din designul iPhone X.

Motorola P30

În ceea ce privește capacitatea internă de stocare a lui Motorola P30, aceasta poate fi de 64 GB sau, pentru cei mai pretențioși, 128 GB.

La nivel de abilități foto, avem pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, capabil de multiple efecte și funcții software. Camera foto frontală este de 12 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate, sub logo-ul Motorola.

Motorola P30

În mod surprinzător, Motorola P30 vine cu o interfață specifică terminalelor Lenovo peste sistemul de operare Android 8.1 Oreo, lucru care până acum nu prea a mai fost întâlnit. Însă s-ar putea să fie o particularitate pentru piața din China, terminalul nu are oricum aplicațiile Google.

Ar fi păcat ca Lenovo să decidă să țină acest telefon doar în China, pentru că Motorola P30 are un preț destul de interesant. Aproximativ 290 dolari, respectiv 300 dolari costă terminalul, în funcție de capacitatea internă de stocare. Cred că ar avea ceva șanse și prin Europa, cu prețurile păstrate la un nivel similar.

via Motorola

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep