HomeFeaturedFocusNoile iPhone-uri sunt deja disponibile la precomanda, daca va place aurul

Noile iPhone-uri sunt deja disponibile la precomanda, daca va place aurul

Pentru adevărații fani Apple s-ar putea să fie o informație interesantă. Pentru indivizii cărora le place să își etaleze opulența, cu siguranță este o veste foarte bună. Noua generație de terminale iPhone, despre care nu se știe încă cum se vor numi, sunt deja disponibile la Goldgenie, o companie care prelucrează și îmbunătățește la nivel fizic anumite dispozitive pentru a le conferi un statut apare.

Noul iPhone este disponibil la precomandă în formatul “Billionaire Solid Gold Edition”, care presupune o carcasă placată cu aur de 24 de karate, dar și un preț de aproximativ 100.000 lire. Da, prețul este exprimat în lire. Și, mult mai important, este nevoie de un depozit cu 50% din sumă în momentul plasării comenzii.

Din punct de vedere tehnic, se specifică doar că tratamentul cu aur îl primește varianta cu capacitate internă de stocare de 256 GB. Nici nu contează așa de mult informațiile tehnice la un astfel de produs.

Mult mai important este logo-ul Billionaire de pe spatele telefonului, făcut astfel încât să fie vizibil și de la distanțe ceva mai măricele, care atestă statutul telefonului și al posesorului său.

Prețul mare mai atrage un beneficiu. Un abonament pe o perioadă de 5 ani la serviciul Goldgenie VIP Concierge. Nu știu ce înseamnă, dar sigur te face să te simți important.

Culmea este că astfel de dispozitive se și vând, altfel companii precum Goldgenie sau alți competitori nu le-ar scoate în mod constant. Pentru restul muritorilor de rând, cred că variantele standard ale noilor telefoane iPhone sunt mai accesibile. Și uite așa, grație unora precum Goldgenie, niște produse care oricum sunt scumpe, ajung să ți se pară ieftine.

via Goldgenie

1 COMENTARIU

  1. […] Cred că este prima dată când telefoanele de genul acesta, pentru snobi, nu mi se mai par o aiureală totală. Samsung Galaxy Note9 de la Caviar are pe el un kilogram de aur pur, așa că investiția s-ar putea să merite la un moment dat. Cu atât mai mult cu cât prețul este de 50.000 de euro. Mai puțin de jumătate din cât costă la precomandă un iPhone 2018 de la Goldgenie. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep