HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy J2 Core

FOTO: cum arata Samsung Galaxy J2 Core

Samsung Galaxy J2 Core

Se pare că Samsung Galaxy J2 Core va fi primul terminal din seria Android Go produs de Samsung. Și, dacă judecăm după fotografia de presă care a leak-uit către opinia publică pasionată de industria de smartphone, pare să fie destul de aproape de forma finală. Ca la orice telefon din seria Androd Go, așteptările nu ar trebui să fie prea mari (cel puțin din perspectiva configurației) nici la Samsung Galaxy J2 Core.

Peste Android Go Oreo Edition, vom avea o interfață Samsung simplificată, pentru a ocupa cât mai puțin din resursele telefonului.

Oricum, momentan tot ceea ce avem este această fotografie, care lasă să se vadă toată gama de culori în care va fi disponibil acest telefon. Iar paleta destul de generoasă de culori este completată de o informație inedită. Se pare că capacul din spate al telefonului este interschimbabil și, mai mult, acumulatorul poate fi dat jos de către utilizator. O trăsătură pe care nu prea am mai văzut-o la cele mai recente terminale lansate.

Samsung Galaxy J2 Core este genul de telefon ideal pentru ofertele operatorilor. Oricum producătorul coreean are o relație foarte bună cu operatorii și cele mai multe telefoane Samsung vândute în pachetele de servicii ale acestora sunt entry-level. Așa că nu m-aș mira ca Galaxy J2 Core să aibă ceva succes. Până la urmă poate fi oferit chiar și gratuit la anumite abonamente, pentru că prețul său de vânzare nu va fi foarte mare și va fi ușor de subvenționat de către operatori. Să vedem însă ce planuri are Samsung cu acest low budget din punctul de vedere al disponibilității.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep