HomeFeaturedFocusZTE Axon 9 Pro apare intr-o fotografie oficiala

ZTE Axon 9 Pro apare intr-o fotografie oficiala

ZTE Axon 9 Pro

Cel putin asa pare fotografia in care avem parte de un prim contact vizual cu ZTE Axon 9 Pro, un telefon pe care se spune că producătorul chinez il va arăta la IFA și de la care publicul pasionat de piața de smartphone are așteptări mari. La o primă vedere, putem spune că aspectul moder este prezent și că terminalul pare să aibă toate caracteristicile unui flagship modern. Evident, aprecierea este legată de aspecte care țin exclusiv de design.

Revenind puțin la așteptările publicului de la ZTE Axon 9 Pro, avem promisiunea unei configurații de top, cu chipset Qualcomm Snapdragon 845 și cu display Super AMOLED cu rezoluție QHD+. Plus multe altele, toate la un preț extrem de atractiv, pe care cei familiarizați cu subiectul îl văd ca rivalizând cu cel propus de OnePlus la flagship-ul lor actual.

Ceea ce mi se pare mie atractiv la acest ZTE Axon 9 Pro este promisiunea unui Android stock, un lucru tot mai rar în prezent, de care îmi este tare dor. ZTE Axon 9 Pro va fi însoțit și de o versiune simplă. Se pare că data de lansare a celor două terminale este 30 august. Așa că nu mai avem mult de așteptat.

via GlobeMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep