HomeFeaturedFocusHuawei Honor 8X va avea un design foarte modern

Huawei Honor 8X va avea un design foarte modern

Honor 8X

Se pare că noul trend în zona de telefoane smart este reprezentat de un notch foarte mic în partea de sus a ecranului, în care să încapă doar senzorul camerei foto frontale. Deși acesta a fost lansat de Essential Phone (ba chiar, mai înainte de ei, de Sharp), el pare să fie consacrat în ultima perioadă de Oppo. L-am văzut ceva mai devreme pe Oppo F9 lansat oficial cu un astfel de mic notch, cu câteva zile în urmă Oppo R17 ne-a arătat același design. Și sunt convins că lista se va mări cu rapiditate.

Iată că și Huawei abordează acest design. Și se pare că primul telefon al producătorului chinez care va integra un astfel de notch frontal va fi modelul Huawei Honor 8X (pe care unii îl mai numesc și Honor 8S). Cel puțin asta reiese din informațiile care s-au scurs în atenția opiniei publice după vizita făcută la TENAA pentru certificare. O vizită care presupune și fotografii cu telefonul, chiar dacă sunt imagini grafice generate pe calculator.

Honor 8X

Ba chiar, de această dată, imaginile au apărut înaintea listei cu specificațiile tehnice ale telefonului, de parcă cineva ar fi vrut să arate că Huawei nu s-a inspirat de la Oppo, ci avea același design pregătit cumva în paralel. Până la urmă nici nu contează cine a fost primul care a adus această idee cu notch-ul mic, triunghiular. Important va fi de văzut cât de mult va îmbrățișa publicul această opțiune.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep