HomeFeaturedFocusCoolpad Mega 5A lansat oficial, lectie de entry level

Coolpad Mega 5A lansat oficial, lectie de entry level

Coolpad Mega 5A

Șansele ca Coolpad Mega 5A să ajungă pe piața din România sunt egale cu zero. Este un telefon destinat exclusiv pieței indiene și acolo va rămâne. Însă motivul pentru care am ales să vorbesc totuși câteva minute despre el este legat de raportul preț/specificații, care ar trebui să fie o lecție de terminal entry-level pentru multe companii. Coolpad Mega 5A costă aproximativ 90 de euro și încearcă să ofere suficient de mult pentru acești bani.

Sunt conștient că există variante și mai atractive, pe piața din China, însă, dacă ne uităm la ce poate primi un consumator din Europa de acești bani, lucrurile nu mai arată așa rău.

Coolpad Mega 5A este echipat cu un display alungit (aspect 18:9) de 5,45 inchi și 720 x 1440 pixeli rezoluție. În spatele acestuia avem o combinație de chipset Spreadtrum (procesor quad-core) cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Există slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 8 megapixeli și unul de 0,3 megapixeli. Nu știu câtă treabă poate face acest sistem, dar măcar au încercat. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 2500 mAh, iar sistemul de operare este un Android Oreo.

Așa cum am spus, mi se pare că Coolpad Mega 5A încearcă să ofere destul de multe pentru prețul pretins.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep