HomeFeaturedFocusOppo F9 prezentat oficial, aspect elegant, specificatii decente si pret atractiv

Oppo F9 prezentat oficial, aspect elegant, specificatii decente si pret atractiv

Oppo F9

Un nou smartphone a văzut lumina zilei la modul oficial. Oppo F9 a fost anunțat de către producătorul chinez după o serie de leak-uri care au cam stricat din surpriză. Însă acest lucru nu-i știrbește din merite. Avem un terminal care arată extrem de bine, propune o configurație mai mult decât decentă și un raport preț/specificații destul de atractiv.

Oppo F9

Să le luăm pe rând! Oppo F9 propune un display cu margini extrem de subțiri, cu un notch foarte mic în partea de sus, cu aspect 19,5:9 și un screen-to-body ratio de peste 90%. Mai exact, 90,8%. Ecranul este un LTPS TFT de 6,3 inchi și 2340 x 1080 pixeli, protejat cu Gorilla Glass 6. O premieră în zona de smartphone, anunțată de Corning și de Oppo.

În spatele ecranului avem o combinație de chipset MediaTek Helio P60 (procesor octa-core până la 2,0 GHz) cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pentru cei mai entuziaști, există și o versiune mai puternică, cu memorie RAM de 6 GB.

Pe partea din spate a lui Oppo F9 avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, capabil de multe efecte și cu funcții software de îmbunătățire a imaginilor rezultate. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă. Camera foto frontală este de 25 megapixeli.

Oppo F9

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un sistem de operare Android 8.1 Oreo cu interfața Oppo peste el, o gamă de culori atractivă (Sunrise Red, Twilight Blue și Starry Purple), dar mai ales un preț de aproximativ 330 dolari, valabil pe piețele asiatice unde telefonul poate fi deja comandat, acestea sunt detaliile care mai merită evidențiate. Livrările de Oppo F9 încep pe 24 august, moment la care sper că vom afla și intențiile companiei pentru piețele occidentale.

via Oppo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep