HomeFeaturedFocusHuawei Honor Play lansat la nivel global, pret de 329 euro pentru...

Huawei Honor Play lansat la nivel global, pret de 329 euro pentru Europa

Honor Play

Huawei a lansat modelul Honor Play la nivel global, după ce inițial el a fost prezentat în cadrul unui eveniment restrâns, doar pentru piața din India. Este un mid-range care va avea un preț de 329 euro pe piețele europene și care este targetat ca fiind un smartphone dedicat gamerilor. Nu știu cât de mult este valabilă această clasificare din perspectiva configurației, însă terminalul are câteva chestii interesante. Una dintre ele este parteneriatul cu PUBG prin care anumite sunete de arme din joc sunt însoțite de vibrații ale telefonului, pentru o experiență cât mai bună.

Honor Play

În plus, sunt disponibile două versiuni de culoare (roșie și neagră) care imită textura unei plăci de bază și care au un preț cu 20 de euro mai mare. Se adaugă, evident, și modul GPU Turbo pe care mai multe telefoane Huawei l-au primit și care asigură o canalizare cât mai bună a tuturor resurselor hardware către experiența de gaming.

Honor Play este construit în jurul platformei proprietare Kirin 970 (procesor octa-core de până la 2,4 GHz), asortată cu o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display alungit, cu margini subțiri și prevăzut în partea de sus cu un notch, cu diagonală de 6,3 inchi și rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 18,5:9).

La nivel de camere foto, avem pe spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Tot pe spate găsim și cititorul de amprentă digitală. Camera frontală este de 16 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3750 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

Mai trebuie precizat doar că prețul de 329 euro este valabil pentru versiunea de Honor Play cu memorie RAM de 4 GB.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep