HomeFeaturedFocusAlcatel 7 isi face aparitia oficiala in Statele Unite

Alcatel 7 isi face aparitia oficiala in Statele Unite

Nu știu dacă intenția companiei este de a aduce acest terminal și pe piețele din Europa și nici nu sunt un fan foarte mare al produselor Alcatel. Însă din dorința de a vă ține cât mai informați cu tot ce mișcă pe piața de smartphone, am decis să vă vorbesc foarte pe scurt despre acest Alcatel 7, un telefon care se vinde deja pe piața din Statele Unite la un preț de 180 de dolari, valabil fără obligații contractuale.

Alcatel 7 este însă, la nivel de specificații tehnice, pe măsura acestui preț. Așteptări prea mari nu ar trebui să avem și, ca de obicei, opțiunile care vin de pe piața din China sunt ceva mai atractive din punct de vedere tehnic, dacă ținem să ne încadrăm în același buget.

Alcatel 7

Telefonul este construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), fără notch. În spatele său se găsește o combinație deloc impresionantă de chipset MediaTek MT6763T (procesor octa-core până la 2,5 GHz) cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Telefonul are pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Tot pe spate (care pare să fie din sticlă, ceea ce conferă un plus la nivel de aspect) se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh și un sistem de operare Android 8.1 Oreo completează lista de specificații tehnice ale lui Alcatel 7 care merită evidențiate. Așadar, un telefon care nu impresionează și nici nu are un preț foarte competitiv. Decizia finală este a potențialului cumpărător.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep