HomeFeaturedFocusLG G7 One si LG G7 Fit prezentate oficial

LG G7 One si LG G7 Fit prezentate oficial

LG G7 One si LG G7 Fit

Sunt două terminale cu care producătorul coreean va ataca IFA-ul de anul acesta. LG G7 One si LG G7 Fit vin să întregească familia G7 de la LG într-un mod destul de fericit. Ambele terminale adoptă un design modern, cu display alungit (aspect 19,5:9), cu margini foarte înguste și cu notch în partea de sus, dar și cu trăsături tehnice deloc de neglijat.

LG G7 One si LG G7 FitAșa că o să le luăm pe rând și o să le disecăm puțin, pentru a ne face o imagine cât mai completă despre ele.

LG G7 One este cel mai puternic dintre cele două și este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 835 și al unui display de 6,1 inchi și rezoluție QHD+. Are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Pe partea din spate avem o cameră foto de 16 megapixeli și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Camera frontală este de 8 megapixeli,

 

Ca orice telefon LG, și modelul G7 One este pregătit pentru experiențe audio peste medie. Quad DAC și DTS:X sunt garantul acestui aspect, însă avem și o certificare IP68, dar și respectarea standardului MIL-STD 810G, ceea ce ne arată că LG G7 One este destul de rezistent.

Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, care oferă suport pentru încărcare rapidă și un Android 8.1 Oreo stock, cu promisiune de update la Android 9 Pie (ceea ce este absolut firesc pentru un telefon Android One), completează lista cu detalii care merită evidențiate.

LG G7 One si LG G7 Fit

LG G7 One si LG G7 Fit sunt două telefoane identice din punct de vedere fizic. Se păstrează același display și aceeași rezoluție QHD+ (3120 x 1440 pixeli). Și cantitatea de RAM se păstrează tot la 4 GB, iar în ceea ce privește capacitatea internă de stocare, apare în plus și o versiune cu 64 GB, care se pare că se va numi LG G7+ Fit și va fi disponibilă doar în anumite piețe.

Diferența majoră între LG G7 One si LG G7 Fit este la nivel de chipset, acolo unde G7 Fit este echipat acum un Snapdragon 821. Mai diferă și camera foto principală. Chiar dacă senzorul a rămas tot de 16 megapixeli, are acum un f2.2 în loc de f1.6.

În rest se păstrează toate caracteristicile, certificările și standardele pe care le respectă G7 Fit, la fel ca la modelul LG G7 One.

Nu au fost încă anunțate detalii comerciale despre LG G7 One si LG G7 Fit, însă telefoanele vor fi expuse la standul LG de la IFA. Probabil că acolo vom face cunoștință și cu prețurile lor.

LG G7 One si LG G7 Fit

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep