HomeFeaturedFocusXiaomi Pocophone F1 a fost prezentat oficial

Xiaomi Pocophone F1 a fost prezentat oficial

 

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 și-a făcut apariția oficială, după o perioadă în care a fost destul de prezent în atenția opiniei publice prin avalanșa de leak-uri și speculații care l-au avut ca subiect. Terminalul, care a fost lansat în cadrul unui eveniment din India (piață pe care va purta numele de Poco F1), vrea să fie primul dintr-o serie prin care Xiaomi să ofere un raport preț/specificații și mai atractiv pentru clienții săi.

Xiaomi Pocophone F1

Și se pare că au instrumentul să o facă, din moment ce Xiaomi Pocophone F1 este cel mai ieftin smartphone de pe piață echipat cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 845, având un preț de vânzare de aproximativ 300 dolari.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 este construit în jurul unui display de 6,18 inchi și rezoluție 2246 x 1080 pixeli (aspect 18,7:9), prevăzut cu notch și cu margini extrem de subțiri. La nivel de memorii avem mai multe posibilități. RAM-ul poate fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. Evident, prețul de 300 dolari este valabil pentru cea mai slabă dintre aceste combinații.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 20 megapixeli și joacă un rol important în funcția de Face Unlock.

Un acumulator cu capacitate de 4000 mAh, difuzoare stereo, un sistem de răcire denumit LiquidCool Technology și un Android Oreo cu o interfață nouă peste el, care seamănă destul de mult cu Nova Launcher sunt restul detaliilor care merită evidențiate atunci când discutăm despre Xiaomi Pocophone F1.

Așa cum spuneam, prețurile încep de la 300 dolari și ajung până la 430 dolari pentru versiunea cea mai scumpă, cu un spate special din kevlar, 8 GB de RAM și stocare de 256 GB. Presimt că Xiaomi Pocophone F1 va fi un mare succes, mai ales când va fi disponibil la nivel global.

Xiaomi Pocophone F1

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep