HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata LG V40 ThinQ

VIDEO: cum arata LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ

Așa cum preconizam săptămâna trecută, informațiile despre viitorul flagship LG V40 ThinQ se vor înmulți pe mărură ce ne apropiem de momentul anunțului oficial, plasat undeva în luna noiembrie a acestui an. Deocamdată rămânem tot la detalii de ordin grafic și avem un scurt video generat pe calculator cu terminalul, în care putem vedea destul de clar cam care sunt principalele trăsături de ordin fizic pe care le etalează acest viitor smartphone. Vedeți mai jos și două fotografii, dar și clipul respectiv.

LG V40

LG V40

Din punct de vedere tehnic, se conturează deja scheletul pe care va fi construit telefonul. Un display cu diagonală de 6,3 inchi și rezoluție de 3120 x 1440 pixeli, cu margini foarte subțiri și prevăzut cu un notch în partea de sus, un chipset Qualcomm Snapdragon 845 și un sistem tri camera, prevăzut cu trei senzori foto. În partea din față se pare că se întrezărește un sistem dual camera.

Nu sună rău deloc. Și sunt convins că un astfel de dispozitiv o să și facă treabă. Deocamdată reiau îndemnul de a arăta puțină răbdare. Detaliile tehnice nu vor întârzia să apară.

via Slashleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep