HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ3 a fost prezentat oficial

Sony Xperia XZ3 a fost prezentat oficial

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 și-a făcut apariția la IFA 2018, așa cum era de așteptat. Este un moment de premieră pentru producătorul japonez, care a adoptat pentru noul flagship un design cu display curbat în părțile sale laterale, alungit, însă fără notch, pe care cei răutăcioși l-au catalogat rapid ca fiind inspirat de la Samsung.

Sony Xperia XZ3

Întradevăr, Sony Xperia XZ3 seamănă destul de mult la prima vedere, însă nu aș fi atât de dramatic. Până la urmă nu este deloc rău să te inspiri de la un produs care s-a bucurat și se bucură de destul de mult succes.

Ecranul curbat al lui Sony Xperia XZ3 este un OLED cu o diagonală de 6 inchi și rezoluție QHD+ (2880 x 1440 pixeli, aspect 18:9), care se laudă cu multe din tehnologiile pe care Sony le imprementează în zona de televizoare (HDR BT.2020, Triluminos Display, X-Reality Engine).

În spatele său găsim o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pe spatele lui Sony Xperia XZ3 găsim o singură cameră foto, semn că totuși nu au vrut să inoveze prea mult dintr-un foc. Același senzor de 19 megapixeli (f/2.0, 25mm, 1/2.3″, 1.22µm Motion Eye).

Sony Xperia XZ3

Camera foto frontală este de 13 megapixeli, sistemul de operare este Android 9.0 Pie, acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate.

În plus avem și certificările IP65/68, dar și un meniu lateral (a la Samsung Galaxy, ca să pun și eu sare pe rană) sau lansarea rapidă a camerei foto printr-un gest.

Sony Xperia XZ3 va deveni disponibil în luna septembrie. Nu se cunosc deocamdată detalii legate de preț, dar avem o gamă destul de culori la dispoziția doritorilor, unele chiar reușite.

via Sony

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep