HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ3 disponibil la precomanda pe Amazon

Sony Xperia XZ3 disponibil la precomanda pe Amazon

Xperia XZ3

În momentul în care Sony a anunțat oficial Xperia XZ3 la IFA, nu au fost dezvăluite detalii comerciale despre acest smartphone. S-a vorbit doar despre o disponibilitate inclusiv în piețele europene, ceea ce era oarecum de așteptat. Iată că acum peisajul este ceva mai complet, întrucât Sony Xperia XZ3 a devenit disponibil la precomandă pe Amazon.de.

Telefonul are un preț de vânzare de 799 euro pe piața din Germania, în oricare dintre versiunile de culoare și vine și cu un cadou, sub forma unui card de memorie microSD de 64 GB. Livrarea terminalului pentru cei care lansează precomenzi va începe pe 5 octombrie, adică peste o lună de zile. Este ceva de așteptat până atunci!

Xperia XZ3

Chiar și așa, mi se pare un preț relativ competitiv, mai ales cu cadoul aferent. Parcă Sony a început să fie ceva mai atent la politica de prețuri și să realizeze că pentru a face față concurenței este nevoie de prețuri atractive. Grupul de fani Sony dispuși să plătească pentru brand este destul de mic pe piața de smartphone, așa că trebuie țintiți alți potențiali clienți. Și cea mai bună metodă pentru a-i atrage este practicarea unui preț competitiv.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep