HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Motorola One

Cateva detalii tehnice despre Motorola One

impresii despre Moto G6

Am văzut deja că Motorola P30, lansat exclusiv pe piața din China, va veni în Europa sub numele de Motorola One Power. Și că va avea un frate ceva mai slăbuț, care se va numi Motorola One. Ambele terminale vor face parte din programul Android One, deci, teoretic, vor beneficia de cea mai recentă versiune a sistemului de operare și de update-uri frecvente.

La momentul primelor informații despre Motorola One și Motorola One Power, despre cel mai slab dintre cei doi frați nu prea se știau multe. Între timp, Motorola One a trecut pe la TENAA pentru certificări și câteva specificații tehnice au ajuns în atenția opiniei publice interesate de subiect.

Motorola One

Terminalul va avea un display de 5,88 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli (aspect 19:9), care va ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 625. La nivel de memorii se pare că vor exista trei variante de Motorola One: una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, una cu 4 GB memorie RAM și stocare de 64 GB și cea de top cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Pentru toate gusturile!

Un acumulator cu o capacitate de 3000 de mAh și două sisteme dual camera, atât pe spate (cu senzor principal de 13 megapixeli) cât și frontal (cu senzor principal de 8 megapixeli, aici am un semn de întrebare, pentru că în fotografii parcă se vede un singur senzor), întregesc lista cu detalii care se cunosc până acum.

Evident, sunt informații neconfirmate, așa că până la momentul unui anunț oficial este nevoie să le privim cu puțină precauție.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep