HomeFeaturedFocusVersiuni de Asus ROG cu 4 si 6 GB de RAM trec...

Versiuni de Asus ROG cu 4 si 6 GB de RAM trec pe la TENAA

Asus ROG

Pentru entuziaști este un semn destul de clar că producătorul taiwanez pregătește două versiuni ceva mai accesibile pentru Asus ROG, un telefon destinat celor care se joacă foarte mult. Bucuria vine din faptul că prețul pentru terminalul disponibil în prezent este destul de mare, undeva în jurul a 1000 de euro. Când ai o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 (cu overclocking) și o memorie RAM de 8 GB, plătești un preț pe măsură.

Lucrurile s-ar mai putea regla pentru fanii acestui tip de smartphone, odată cu apariția variantelor ceva mai slabe. Dincolo de scăderea capacității memoriei RAM la 4 GB și respectiv 6 GB, s-ar putea să avem și alte mici downgrade-uri, în zona camerelor foto și poate a acumulatorului. Lucrurile nu sunt încă foarte clare în urma vizitei efectuate la TENAA (în mod ușor surprinzător), însă se poate vedea că s-a păstrat aspectul fizic specific.

În ceea ce privește capacitatea internă de stocare, zvonurile spun că utilizatorii vor avea de ales între 128 GB și 512 GB.

Deocamdată sunt toate informațiile care au ieșit la iveală despre viitoarele Asus ROG. Sunt puse într-o formă ușor neobișnuită pentru TENAA, așa că poate nu ar strica să le privim cu o oarecare rezervă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep