HomeFeaturedFocusVivo V11 iese la iveala, adopta noul trend in materie de design

Vivo V11 iese la iveala, adopta noul trend in materie de design

Vivo V11

Chiar dacă nu a fost încă anunțat oficial, prea puține secrete despre Vivo V11 au mai rămas nedezvăluite. Inclusiv la nivel de design nu prea mai are cu ce să surprindă. Știm deja, grație ultimelor imagini apărute în media de specialitate, că telefonul a îmbrățișat ultimele tendințe și se va prezenta cu un notch micuț de tot în partea de sus a ecranului, suficient doar pentru camera foto frontală. Nu îi mai spune notch triunghiular, ca la Oppo F9, acum este un waterdrop notch. Mă rog, chichițe de marketing.

Vivo V11

Dincolo de faptul că Vivo V11 chiar arată bine din punct de vedere fizic, cu acel display care ocupă aproape în întregime suprafața frontală și care integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale, nici informațiile tehnice care se știu până acum despre terminal, nu sunt de neglijat.

Vivo V11 va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 660 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz) cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+, 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

Un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, dar și o cameră foto frontală de 25 megapixeli, ne arată care sunt ambițiile lui Vivo V11 în zona de fotografie.

Vivo V11

Un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un Android 8.1 Oreo completează lista cu detalii tehnice care se cunosc despre telefon.

Cred că arată foarte bine și propune o configurație mai mult decât decentă. Îi mai lipsește un preț competitiv pentru a avea șanse mari de succes. Însă această informație o vom afla doar în momentul apariției oficiale.

Vivo V11

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep