HomeEvenimenteApple anunta Watch Series 4, cu imbunatatiri majore pentru health care

Apple anunta Watch Series 4, cu imbunatatiri majore pentru health care

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4: ecran edge to edge, aceiași autonomie și adiții importante pe zona health care.

În seara aceasta Apple a anunțat următoarea versiune pentru ceasul inteligent Apple, adică Apple Watch Series 4. Se pare că toate leak-urile de până acum au fost adevărate, noul ceas Apple vine cu un ecran edge to edge, cu carcasă din ceramică și un display mai mare cu 30% pe ambele modele (de 40 și 44 mm). Beneficiază de o grosime mai mică și alături de noul procesor pe 64 de biți permite o autonomie similară cu seria precedentă, adică undeva la 18 ore după estimările Apple, probabil undeva la o zi în teste reale.

Totuși, pe lângă schimbările subtile de design, Apple Watch Series 4 vine cu o rotiță ce vibrează și are și senzor pentru citirea ritmului de cardiac, fiind posibil să genereze analize ECG plus un difuzor mai bun.

Și la nivel de aspect al interfeței watchOS apar schimbări care să pună în valoare ecranul mai mare: un fundal de rezoluție mai bună, animat, unde se pot afișa fețele contactelor. Populara aplicațiai Breathe este acum disponibilă ca temă pentru ceas.

Dintre toate schimbările cred că cele mai importante sunt legate de integrarea datelor extrase de la senzori cu algoritmii capabili să detecteze eventualele probleme de securitate. Apple Watch Series 4 permite acum detecția automată a căderilor și dacă după un astfel de eveniment (nefericit) nu este sesizată mișcare timp de un minut, este generat automa un apel de ajutor.

Ritmul cardiac este monitorizat acum mai atent, inclusiv prin posibilitatea de generare de electrocardiograme folosind senzor-ul din rotița ceasului. Pot fi detectate automat probleme cardiace – dacă inima bate prea repede sau prea încet, generând alerte.

Apple Watch Series 4 începe de la 399 USD pentru varianta fără LTE și 499 USD pentru cea cu LTE și GPS, comenzile încep de azi, livrările spre finalul lunii.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep