HomeFeaturedFocusCateva impresii despre tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

Cateva impresii despre tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

M-am jucat pentru o scurtă perioadă de timp cu o tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB, așa că sunt gata să împărtășesc cu voi câteva scurte impresii despre această experiență, prima de acest fel. E drept, este un produs destinat gamingului, pe care eu nu l-am folosit pentru așa ceva. Am preferat să o folosesc la birou, așa că o să vă rog să țineți seama de acest lucru în momentul în care parcurgeți acest material.

tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

Încă din start trebuie să spun că vorbim despre un produs nu tocmai ieftin. O tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB costă 499 lei pe eMAG.ro. Și asta în cadrul unei promoții, pentru că prețul ei poate fi chiar mai mare.

Asus Cerberus Mech RGB este o tastatură cu iluminare a tastelor, într-un spectru de culori care să satisfacă orice preferință, așa cum o atestă numele. Fiind un produs destinat activităților de gaming, vine cu câteva tehnologii dedicate:

Un design receptiv cu 100% anti-ghosting si tehnologie N-key rollover(NKRO) asigura ca fiecare apasare de tasta sa fie inregistrata, chiar daca sunt apasate mai multe taste simultan. Switch-urile Kaihua RGB ofera un raspuns tactil, rapid si o viata ultra durabila, de pana la 70 milioane de apasari.

tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB

Dincolo de aceste mesaje care au și doza lor de marketing și pe care nici nu aș ști să vi le traduc, aspectele pe care le-am reținut eu sunt următoarele: este mult mai grea decât o tastatură normală, are un cablu lung (2 metri), învelit cu material textil, care mi-a plăcut foarte mult și este mult mai zgomotoasă. Mai ales că eu, așa cum vă spuneam, am folosit-o pentru activități office, care au implicat și foarte mult scris.

Da, m-am obișnuit cu ea chiar și în cele câteva zile în care am avut-o la dispoziție și chiar îmi plăcea cum se simțeau tastele și senzația din momentul apăsării unui buton. La fel de bine însă, m-am adaptat rapid la vechea tastatură, în momentul în care Asus Cerberus Mech RGB a plecat.

În loc de concluzie, aș nota, ca plusuri, ergonomia plăcută (există mai multe trepte de reglare a poziției), senzația din momentul utilizării, aderența sporită, dată atât de suporții de cauciuc, cât și de greutatea acestui produs și cablul mai lung decât media.

La polul opus, tastatura mecanica Asus Cerberus Mech RGB are un mare minus. Prețul! Tocmai de aceea, răspunsul la întrebarea de pe buzele tuturor, merită un astfel de produs banii ceruți, vă aparține.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep