HomeFeaturedFocusApple prezinta iPhone Xr, modelul de buget din generatia X

Apple prezinta iPhone Xr, modelul de buget din generatia X

Lansarea Apple din această seară a fost una plictisitoare din prisma noutăților, tot ceea ce s-a anunțat a ajuns deja pe net. Au fost prezentate modelele ”scumpe” Xs și Xs Max alături de mai ieftinul (dacă la 749 USD fără taxe putem vorbi despre așa ceva) iPhone Xr, cu clasicul deja notch.

iPhone Xr
iPhone Xr prezentat oficial de Apple.

Acesta beneficiază de aceiași configurație de procesor ca și modelele scumpe, dar vine cu ceva limitări legate de display și camera foto. Este construit din aluminiu, seamănă mult cu iPhone X, cu un display edge to edge, Face ID și fără buton home. Șmecheria este că vine cu ecran LCD și nu unul OLED ca seria iPhone Xs sau iPhone Xs Max. Se numește Liquid Retina și are o diagonală de 6.1 inci și o rezoluție de 828 x 1792 pixeli.

iPhone Xr
iPhone Xr: o grămadă de chestii faine, similare cu ce se primește pe modelele scumpe.
Construcția rămâne la combinația de sticlă și metal cu o gamă de șase culori: alb, negru, albastru, galben, roșu și coral, certificată IP67.
Alt minus față de seria ”scumpă” este că iPhone Xr nu are 3D touch, are în schimb ceea ce se numește haptic touch, similar cu ce a implementat Apple pe MacBook cu trackpad-ul.
Înăuntru avem același CPU ca pe iPhone Xs, adică noul Apple A12 Bionic, în stilul Apple mai rapid, mai bun, mai ce vreți voi.
Pe spatele lui iPhone Xr găsim camera de 12 MP, cu aceleași funcții avansate pentru fotografia de portret, smart HDR ca și pe modelele Xs sau Xs Max. Apple spune că se poate controla modul bokef și pe iPhone Xr în funcție de preferințe.
Autonomia este ceva mai bună decât la iPhone 8 Plus, adică poate fi folosit cu o oră mai mult :).
iPhone Xr începe de la 750 USD (probabil 750 EUR + TVA în Europa) pentru modelul de 64 GB și va fi disponibil din 26 octombrie, precomenzile fiind posibile din 19 octombrie.
Și remarcabil, iPhone Xr va veni și cu opțiuni DUAL SIM pentru cine e interesat de așa ceva.
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep