HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy J6 Prime

FOTO: cum arata Samsung Galaxy J6 Prime

Samsung Galaxy J6 Prime

Au ieșit la iveală câteva fotografii cu Samsung Galaxy J6 Prime, care pe unele piețe s-ar putea numi Samsung Galaxy J6 Plus. Vorbim despre un terminal din partea de jos a zonei mid-range, un segment pe care producătorul coreean face volume destul de mari de vânzări (lucru posibil și cu ajutorul operatorilor) și care este programat să fie anunțat oficial în viitorul apropiat.

Samsung Galaxy J6 Prime

Despre Samsung Galaxy J6 Prime au fost vehiculate câteva zvonuri, care vorbeau despre un display Super AMOLED de 6 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 450 și două versiuni de memorie (una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB).

Acum, odată cu apariția fotografiilor, putem adăuga si prezența unui sistem dual camera pe partea din spate, dar și posibila integrare a senzorului pentru citirea amprentei digitale în butonul fizic lateral.

Una peste alta, avem o configurație care, cu un preț cinstit, s-ar putea să se miște bine mai ales în ofertele operatorilor europeni, acolo unde Samsung s-a ancorat destul de puternic.

Până atunci însă, să ne delectăm cu câteva fotografii generate pe calculator cu Samsung Galaxy J6 Prime.

Samsung Galaxy J6 Prime

Samsung Galaxy J6 Prime

Samsung Galaxy J6 Prime

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep