HomeFeaturedFocusCateva informatii despre Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Cateva informatii despre Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Au ieșit la iveală câteva detalii de natură tehnică despre Xiaomi Redmi Note 6 Pro, un smartphone care este așteptat cu destulă nerăbdare de către publicul pasionat de acest brand. Se va lansa cel mai probabil în piețele asiatice în primă fază și până la momentul debutului oficial a fost surprins în câteva fotografii leak, în care ambalajul său și foliile de protecție au arătat o parte din specificațiile sale tehnice. Astfel încât începem să avem o imagine tot mai clară despre acest terminal.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 Pro va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB (s-ar putea să existe variante și cu alte cantități de memorie). Toate ascunse în spatele unui display de 6,26 inchi și rezoluție fullHD+ (2280 x 1080 pixeli, aspect 19:9).

La nivel de abilități foto, Xiaomi Redmi Note 6 Pro se va baza pe două sisteme dual camera. Cel de pe spatele telefonului va fi format dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce amatorii de selfie-uri au la dispoziție o cameră de 20 megapixeli și una de 2 megapixeli.

Xiaomi Redmi Note 6 ProTot din fotografiile respective ni se confirmă și capacitatea acumulatorului lui Xiaomi Redmi Note 6 Pro, care va fi de 4000 mAh.

Eu zic că sunt suficiente detalii încât un pasionat de ecrane mari și de un raport preț/specificații cât mai atractiv să fie deja cucerit și să aștepte cu nerăbdare apariția oficială a lui Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

via GlobeMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep