HomeFeaturedFocusVIDEO: ZTE Nubia Z18S pare sa aiba doua ecrane

VIDEO: ZTE Nubia Z18S pare sa aiba doua ecrane

ZTE Nubia Z18S

Un scurt material video al cărui protagonist este ZTE Nubia Z18S și-a făcut apariția în media de specialitate și a pus pe jar suflarea pasionată de piața de smartphone. Se pare că viitorul flagship al producătorului chinez va avea un al doilea ecran pe partea din spate. Un ecran suficient de mare încât să afișeze aceeași interfață, nu doar câteva notificări cum am văzut că s-a mai încercat.

Unii spun că o astfel de mișcare din partea companiei chineze ar avea sens, pentru că ZTE Nubia Z18S este soluția perfectă la lipsa camerei foto frontale. Folosești camera foto principală și ecranul secundar pentru a încadra cât mai perfect autoportretul digital. Este știut că ZTE este unul dintre principalii competitori în cursa pentru un screen-to-body ratio cât mai mare, așa că renunțarea la camera foto frontală este, de la un moment dat, inevitabilă.

În rest nu știu dacă ar mai fi ceva de spus. Aș evita să mă pronunț și asupra materialului video, care are o calitate ușor îndoielnică, dar mai ales asupra unui astfel de terminal. Cât de practică este o astfel de combinație? Dar cât de durabilă este? Sunt întrebări la care aș prefera să răspund doar după ce acest terminal se va dovedi real, va fi lansat oficial și poate, cu ceva noroc, vom interacționa și cu un sample.

Deocamdată vă las cu scurtul material video cu ceea ce se pretinde a fi ZTE Nubia Z18S, un nou terminal cu două ecrane. Enjoy!

via SlashLeaks

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep