HomeFeaturedFocusOppo A7x listat oficial pe site-ul producatorului

Oppo A7x listat oficial pe site-ul producatorului

Oppo A7x

Este un soi de variație pentru Oppo F9 și F9 Pro, care sub un nou nume modifică o parte din trăsături și pare să fie deocamdată destinat doar piețelor asiatice. Oppo A7x punctează la anumite aspecte, însă lasă garda mai jos la altele, așa că, per ansamblu, avem un soi de echilibru. Un terminal la care se mută accentul de pe abilitățile foto spre zona de stocare.

Oppo A7x

Mai exact, Oppo A7x are o capacitate internă de stocare de 128 GB, asortată cu o memorie RAM de 4 GB. Ascunse împreună cu un chipset MediaTek Helio P60 (procesor octa-core până la 2,0 GHz) în spatele unui ecran LTPS TFT de 6,3 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9), protejat cu Gorilla Glass 6 și prevăzut cu margini extrem de înguste și cu un mic notch în partea de sus, la nivel central.

Dacă pe partea din spate avem sistemul dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, precum și cititorul de amprentă, în zona frontală camera foto a coborât la 16 megapixeli. O ușoară dezamăgire pentru amatorii de selfie-uri. În rest, telefonul are aceleași trăsături și aceași aspect fizic ca și Oppo F9.

Oppo A7x va fi disponibil chiar de săptămâna aceasta, pe site-ul producătorului, la un preț de aproximativ 250 dolari. Ceea ce nu sună rău deloc.

via TechAndroids

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep