HomeEvenimenteCum urmariti live evenimentul Google de prezentare a seriei Pixel 3 si...

Cum urmariti live evenimentul Google de prezentare a seriei Pixel 3 si ce va mai fi lansat

În seara asta, începând cu ora 18:00 a României începe evenimentul Google unde ar trebui să vedem noua generație Pixel 3, cu celebrele Pixel 3 și Pixel 3 XL, pe care deja le-am descoperit pe îndelete din cauza nenumăratelor leak-uri.

Dincolo de generația nouă de smartphone-uri e posibil ca Google să ne arate o tabletă Chrome OS sub numele Google Pixel Slate. Și asta a scăpat deja pe net, așa că nu mai e niciun secret:

Vine și un nou Chromecast cu suport pentru Bleutooth și WiFi 5 GHz.

Probabil că Google va prezenta o versiune mai mare pentru seria de difuzoare inteligente sub denumirea de Google Home Hub, cu display touch care vine să completeze Home Mini și Home Max.

Pentru că încă nu a fost niciul leak pe tema asta (sîc!) ideea unui nou ceas smart Google pare să nu fie de actualitate dar e posibil să vedem o nouă generație de căști wireless Pixel Buds și poate ceva informații noi despre gaming în cloud.

Dacă vi se pare că evenimentul nu e așa de atractiv cum am fi vrut să fie să știți că nu sunteți singurii care cred asta. Google pare să stagneze în zona de inovație iar evenimentul său anual de lansare de produse începe să pălească.

Ar fi fain să nu fie așa și diseară să vedem chestii faine – nu uitați: de la ora 18:00, aici:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep