HomeFeaturedFocusHuawei Mate 20 Pro va avea un sistem cu trei camere foto...

Huawei Mate 20 Pro va avea un sistem cu trei camere foto dispuse destul de ciudat

Huawei Mate 20 Pro

Este doar părerea mea și asta în eventualitatea în care fotografiile de presă care înfățișează un presupus Huawei Mate 20 Pro se vor dovedi a fi reale. Este de așteptat ca viitorul flagship al producătorului chinez să aibă trei senzori foto pe spate, pentru a duce mai departe accentul pe care Huawei îl pune pe zona de fotografie cu vârfurile sale de gamă (și chiar și cu segmentul mid-range), însă parcă dispunerea acestora la Huawei P20 Pro este mult mai firească decât ceea ce ne arată fotografiile de presă respective. Până și conceptul de Samsung Galaxy A9 Star Pro cu patru camere foto pe partea din spate (pe care eu unul încă nu îl cred real) arată mai natural decât ceea ce vrea să propună Huawei Mate 20 Pro.

Și, din ceea ce citesc, nu este primul indiciu că aceasta va fi dispunerea celor trei senzori foto ai lui Huawei Mate 20 Pro, așa că sunt șanse mari ca aceasta să fie realitatea. Aprecierea este subiectivă, e o chestiune de gusturi, așa că s-ar putea ca ea să fie pe placul unora dintre fanii Huawei.

Alte detalii despre Huawei Mate 20 Pro vorbesc despre un display cu margini laterale curbate, a la Samsung Galaxy S9/Note9, care va integra și senzorul pentru citirea amprentei digitale și va fi prevăzut și cu un notch, dar și prezența celui mai nou chipset proprietar Huawei, vârful de gamă HiSilicon Kirin 980.

Restul detaliilor le vom afla pe 16 octombrie, atunci când are loc lansarea oficială a lui Huawei Mate 20 Pro, la Londra.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep