HomeFeaturedFocusZVON: Samsung Galaxy A9 Star Pro va avea patru camere foto pe...

ZVON: Samsung Galaxy A9 Star Pro va avea patru camere foto pe spate

Samsung Galaxy A9 Star Pro

Există chiar și o fotografie cu un așa zis Samsung Galaxy A9 Star Pro care să confirme această informație deplasată, pe care eu unul chiar nu pot încă să o cred. Ba mai mult, sunt specificate și câteva detalii de natură tehnică despre acest sistem quad camera, pe care cei de la All About Samsung le-au publicat și au pus pe jar suflarea pasionată deopotrivă de smartphone și fotografie.

Chipurile, acest sistem quad camera ar fi compus dintr-un senzor wide-angle de 8 megapixeli, unul principal de 24 megapixeli și doi senzori telephoto de 10 și de 5 megapixeli. Lăsați-mă să fiu Toma Necredinciosu’, Gică Contra sau orice alt personaj care nu poate fi convins de o chestie decât când o vede cu ochii lui! Până nu văd lansarea oficială de Samsung Galaxy A9 Star Pro, nu cred povestea asta cu patru senzori foto pe spatele telefonului.

Nici nu mai contează detalii precum ecranul Super AMOLED de 6,28 inchi, cu rezoluție fullHD+, chipset-ul Snapdragon 660, acumulatorul de 3720 mAh sau camera foto frontală de 24 megapixeli, detalii tehnice care chiar ar putea să fie reale. Deja singura șansă ca Samsung Galaxy A9 Star Pro să impresioneze și să nu devină o mare dezamăgire încă de la lansare, este reprezentată de acest sistem quad camera.

Dacă nu îl are, cred că unica variantă pe care o are producătorul coreean este să îl lanseze sub un alt nume. Vom afla pe 11 octombrie care este realitatea. Mult nu mai avem de așteptat!

Fotografia este doar o propunere de design din partea publicației germane.

via All About Samsung

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep