HomeFeaturedFocusNubia Z18S trece pe la TENAA pentru certificare, noi detalii tehnice

Nubia Z18S trece pe la TENAA pentru certificare, noi detalii tehnice

Nubia Z18S

Asta înseamnă în primul rând că Nubia Z18S există. Este vorba despre un smartphone cu un al doilea ecran pe partea din spate. La momentul la care au apărut primele informații despre el, eram destul de sceptic, în ciuda materialului video care a circulat atunci și care prezenta telefonul manevrat de un utilizator. Mai mult, se pare că Nubia Z18S este foarte aproape de lansarea oficială, din moment ce o unitate funcțională, în forma sa finală, a fost certificată de către TENAA în scopul vânzării pe piețele asiatice.

Acum că semnele de întrebare legate de cât de veridic este un astfel de concept au fost risipite, avem chiar și detalii tehnice despre terminal. Nubia Z18S va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 845, ajutat de o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Va exista și o versiune ceva mai light, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Ecranul principal va fi un IPS LCD de 6,26 inchi și rezoluție fullHD+ (1080 x 2280 pixeli), în timp ce ecranul de pe spatele telefonului va avea o diagonală de 5,1 inchi și o rezoluție de 720 x 1520 pixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3800 mAh, care pare ușor prea mică pentru a ține în viață două ecrane.

Oricum, cei familiarizați cu subiectul spun că există ceva discrepanțe între listing-ul TENAA și ceea ce reiese din filmul invocat mai sus și din alte surse. Așa că, cel puțin din partea mea, un semn mare de întrebare încă planează asupra lui Nubia Z18S.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep