HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 6 Pro prezentat oficial, primul smartphone Xiaomi cu patru...

Xiaomi Redmi Note 6 Pro prezentat oficial, primul smartphone Xiaomi cu patru camere foto

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Mai exact, noul Xiaomi Redmi Note 6 Pro are două sisteme dual camera, unul plasat pe spatele terminalului și unul în partea din față. Și este primul produs de companie care se poate mândri cu acest lucru. Evident, cele patru camere sunt însoțite de o grămadă de funcții software care să exploateze la maxim potențialul lor, pentru rezultate cât mai reușite. Pe partea din spate, avem un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. În față, selfie-urile sunt realizate cu ajutorul unui senzor de 20 megapixeli și a unuia de 2 megapixeli.

În rest, Xiaomi Redmi Note 6 Pro este construit în jurul unei combinații de display IPS LCD de 6,26 inchi, (rezoluție fullHD+ și aspect 19:9, prevăzut cu un notch în partea de sus și care se laudă cu un screen-to-body ratio de 86%), cu un chipset Qualcomm Snapdragon 636, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Sună extrem de bine pentru utilizatorul mediu de Android, care caută un smartphone modern, cu preț accesibil.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Până la urmă, raportul preț/specificații atractiv este o trăsătură căreia i se datorează în mare parte succesul companiei. Iar Xiaomi Redmi Note 6 Pro nu face excepție de la această regulă și propune un preț de aproximativ185 euro. Mi se pare că este foarte avantajos.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și o gamă de culori vioaie, cu versiuni Black, Pink, Blue sau Red, sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

Deocamdată Xiaomi Redmi Note 6 Pro este disponibil pe piețele asiatice, acolo unde se bucură și de un cadou la achiziție. Sunt convins că va apărea și pe piețele occidentale, cu atât mai mult cu cât expansiunea comercială a Xiaomi este în plină desfășurare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep